Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teknede olduğunu görmek

Rüyada teknede olduğunu görmek

Rüyada teknede olduğunu görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada teknede olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda aksilikler veya sıkıntılar olabilir.

Rüyada teknede oturmak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına yorulur.

Rüyada teknede güneşlenmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet etmektedir.

Rüyada lüks tekne görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada teknede kürek çekmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürat teknesi görmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Rüyada suda tekne görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, inancını bir kenara atacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekne kullanmak güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekneden atlamak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments