Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekneyle açılmak

Rüyada tekneyle açılmak

Rüyada tekneyle açılmak büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, biraz olsun hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada tekneyle açılmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin çizdiğiniz programa uyma ya da uymama eğilimini hafife veya çok ciddiye alıyor olabilirsiniz.

Rüyada tekneyle açılmak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına rivayet eder.

Rüyada denize tekneyle açılmak çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, maddi anlamda feraha ermeye, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tekneyle seyahat etmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına tabir olunur.

Rüyada tekne yat görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına yorulur.

Rüyada tekneyi kaçırmak sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada tahta tekne görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekne satın almak maddi zarar edeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teknenin batmasını görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments