Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırt üstü yatmak

Rüyada sırt üstü yatmak

Rüyada sırt üstü yatmak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına inanılır.

Rüyada sırt üstü yatmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz moral yönünden sizi destekleyecek.

Rüyada denizde sırt üstü yatmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sırt üstü yatmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst üste yatmak içine fesat düşeceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde sırt üstü yüzmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada sırt üstü çamura düşmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek yeni işlere atılacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, bereketin ve karın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırt üstü kaymak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, sıkıntılarını aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırt üstü uçmak eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, müjdeli haberler alacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments