Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde sırt üstü yüzmek

Rüyada denizde sırt üstü yüzmek

Rüyada denizde sırt üstü yüzmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, sevilen birinin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde sırt üstü yüzmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler için harakete geçin.

Rüyada denizde sırt üstü yüzmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, kendisine ev alacağına yorulur.

Rüyada denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuzda sırt üstü yüzmek ekmek kapılarının kapanacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada denizde sırt üstü yatmak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırt üstü düşmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalettir.

Rüyada toprağa sırt üstü düşmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırt üstü uzanmak aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments