Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırt üstü toprağa düşmek

Rüyada sırt üstü toprağa düşmek

Rüyada sırt üstü toprağa düşmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırt üstü toprağa düşmek gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme olabilir.

Rüyada sırt üstü toprağa düşmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok eğleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprağa sırt üstü düşmek çok güzel günler göreceğine, işlerin eski haline döneceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırt üstü çamura düşmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalettir.

Rüyada sırt üstü düşmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırt üstü yere düşmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına alamet eder.

Rüyada denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, başarısız olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırt üstü uzanmak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine inanılır.

Rüyada sırt üstü uyumak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, hasta ise iyileşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments