Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırt üstü uzanmak

Rüyada sırt üstü uzanmak

Rüyada sırt üstü uzanmak işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına, işlerinden feragat edeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalettir.

Rüyada sırt üstü uzanmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınız veya ailenizle ilgili bir durumu istediğiniz şekle sokabilecek altın dokunuş söz konusu olabilir.

Rüyada sırt üstü uzanmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sırt üstü yatmak başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada sırt üstü yattığını görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırt üstü düştüğünü görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine yorulur.

Rüyada toprağa sırt üstü düşmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına rivayet eder.

Rüyada sırt üstü çamura düşmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sırt üstü uyumak kazancın daha da artacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırt üstü düşmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, kişinin yaşamının değişeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments