Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek

Rüyada denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek

Rüyada denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek engel teşkil edeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde sırt üstü yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Bonkör olmak sadece para harcamak anlamına gelmiyor.

Rüyada denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine inanılır.

Rüyada denizde sırt üstü yüzmek başarılı adımlar atılacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada havuzda sırt üstü yüzmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada denizde sırt üstü yatmak kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sırt üstü namaz kılmak ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına yorulur.

Rüyada sırt üstü düşmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırt üstü yere düşmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments