Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde ördek görmek

Rüyada gölde ördek görmek

Rüyada gölde ördek görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, tövbe etmeye, şansın açılacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayallere kavuşulacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölde ördek gördüyseniz:

  • İşinize yaramayan şeylerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada gölde yüzen ördek görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada göl ve ördek görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına delalettir.

Rüyada gölde ördek görmek büyük paralara sahip olacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş ördek görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada su içinde ördek görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada ördek uçtuğunu görmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ördeklerle yüzmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına delalettir.

Rüyada ördek almak sinirlerinin yıpranacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments