Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni doğmuş ördek görmek

Rüyada yeni doğmuş ördek görmek

Rüyada yeni doğmuş ördek görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni doğmuş ördek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farkedebilir ya da yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada yeni doğmuş ördek görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, evindeki huzurun bozulacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş deve görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe isim vermek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş kedi görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş bebek bulmak endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş civciv görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeği öldürmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, başarısının çoğalacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada yeni doğmuş bebeği banyo yaptırmak uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments