Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde gemi görmek

Rüyada gölde gemi görmek

Rüyada gölde gemi görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, beklenen mirasın alınacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, elinin darlık içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölde gemi gördüyseniz:

  • Heyecanlı programlar ya da tatil planları yapabilir veya stresinizi azaltmanın yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada gölde gemi görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada küçük bir göl görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada göl kenarında yürümek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, düşmanların barışacağına işaret eder.

Rüyada yeşillik göl görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölde büyük balık tutmak çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada gölü yüzerek geçmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada kara göl görmek hayallerinin peşinden gideceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bir göl görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments