Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl kenarında yürümek

Rüyada göl kenarında yürümek

Rüyada göl kenarında yürümek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, işini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada göl kenarında yürümek gördüyseniz:

  • Panik size yanlış adımlar attırabileceği gibi küçük kazalara da neden olabilir.

Rüyada göl kenarında yürümek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada göl kenarında gezmek ticarette şansının yaver gideceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine rivayet eder.

Rüyada göl kenarında yemek yemek onu alkışlayacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göl kenarında namaz kılmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göl kenarı görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada göl kenarında olmak arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada göl kenarında oturmak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada göl kenarında uyumak gülmekten yana bolca nasipleneceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments