Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük bir göl görmek

Rüyada küçük bir göl görmek

Rüyada küçük bir göl görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, huzurunun da yerine geleceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına tabir olunur.

Rüyada küçük bir göl gördüyseniz:

  • Belli konularda sorun çıkartmamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada küçük bir göl görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada berrak göl görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada balıklı gölü görmek bazı ortaklıklar kuracağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına alamet eder.

Rüyada gölün üzerinden geçmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada göl kenarında gezmek işinden çıkarılacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölde balık tutmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölde batmak güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada göl suyu görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments