Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara göl görmek

Rüyada kara göl görmek

Rüyada kara göl görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kudret ve destek olacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada kara göl gördüyseniz:

  • Fedakarlıklarınız boşa gidebilir.

Rüyada kara göl görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, sevindirici şeyler duymaya, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuz gölü görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına inanılır.

Rüyada göl içinde ağaç görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine işaret eder.

Rüyada yapay göl görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gölde yürümek her zaman çok başarılı olacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına işaret eder.

Rüyada göl evi görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, rakiplerini alt edeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gölün üstünden geçmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada gölün içinde yılan görmek dertlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments