Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl yapmak

Rüyada göl yapmak

Rüyada göl yapmak borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göl yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal manipülasyonlar ya da blöfler söz konusu olabilir.

Rüyada göl yapmak evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada gölün dibini görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine delalettir.

Rüyada göle gitmek maddi varlığının çoğalacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan göle düşmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, canının kıymetini bileceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına delalettir.

Rüyada göl kenarında namaz kılmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine alamet etmektedir.

Rüyada göl nehir görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölde araba görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada gölden karşıya geçmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments