Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde araba görmek

Rüyada gölde araba görmek

Rüyada gölde araba görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölde araba gördüyseniz:

  • Aklınızda bulunmasında fayda var.

Rüyada gölde araba sürmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla göle girmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla göle düşmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, darlığa düşeceğine, ters giden olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gölde araba görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla göle uçmak onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, harama göz dikmeyeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göl kenarında yürümek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin göle düştüğünü görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, işlerinin bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada balıklı göle gitmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, sorunların kalmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments