Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne zıplamak

Rüyada gökyüzüne zıplamak

Rüyada gökyüzüne zıplamak onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne zıplamak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmanız aradığınız güven ortamını oluşturmanıza yardım edebilir.

Rüyada gökyüzüne zıplamak başının belaya girmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada tavşanın zıpladığını görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada trambolinde zıplamak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına delalet eder.

Rüyada balıkların zıpladığını görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin zıpladığını görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada havaya zıplamak işte başarılı adımlar atılacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yüksekten zıplamak emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yükseklere zıplamak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, kırgınlıkların biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments