Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin zıpladığını görmek

Rüyada kedinin zıpladığını görmek

Rüyada kedinin zıpladığını görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin zıpladığını gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir gerilim içinde olabilirsiniz.

Rüyada kedinin zıpladığını görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, güzel ameller işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir yerden bir yere zıplamak etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine işaret eder.

Rüyada uçarak zıplamak sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yükseklere zıplamak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine yorulur.

Rüyada atlayıp zıplamak kendisi için isabetli kararlar alacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet eder.

Rüyada yatakta zıplamak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada havada zıplamak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yükseğe zıpladığını görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments