Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trambolinde zıplamak

Rüyada trambolinde zıplamak

Rüyada trambolinde zıplamak sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, attığı her adımı düşüneceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada trambolinde zıplamak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Rüyada merdivenden zıplamak rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, bol kazançlı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerden bir yere zıplamak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde zıplamak artık daha dikkatli davranacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına inanılır.

Rüyada gökyüzüne zıplamak bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada havuzda zıplamak temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işaret eder.

Rüyada bir yerden zıplamak huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına inanılır.

Rüyada atlayıp zıplamak idealist davranacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada çok yüksek zıplamak umutsuzluk yaşanacağına, ekmeğinin çoğalacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments