Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanın zıpladığını görmek

Rüyada tavşanın zıpladığını görmek

Rüyada tavşanın zıpladığını görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada tavşanın zıpladığını gördüyseniz:

  • Karşı taraf kendi çıkarları için, sizden fayda sağlamaya çalışabilir.

Rüyada tavşanın zıpladığını görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına yorulur.

Rüyada tavşan gibi zıplamak maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada uçmak zıplamak çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koşmak zıplamak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada koşarak zıplamak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, aralarından su sızmayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada zıplamak uçmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada çok yükseğe zıplamak kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine işaret eder.

Rüyada kedinin zıpladığını görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments