Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde şehir görmek

Rüyada gökyüzünde şehir görmek

Rüyada gökyüzünde şehir görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde şehir gördüyseniz:

  • Karşı tarafın kendiliğinden anlamasını beklemekten daha yararlı olabilir.

Rüyada gökyüzünde şehir görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini başka bir şehirde görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada şehirde kaybolmak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına alamet eder.

Rüyada farklı şehire girmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına alamet eder.

Rüyada şehirden köye taşınmak maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada şehir ismi duymak elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, gelişim içine gireceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments