Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünü yakın görmek

Rüyada gökyüzünü yakın görmek

Rüyada gökyüzünü yakın görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü yakın gördüyseniz:

  • Konulara belli bir bakış açısıyla yaklaşmanız sinirlenmenizi engelleyebilir.

Rüyada gökyüzüne yakın olmak dertlerinden kurtulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, bütçesinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünü yakın görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde kapı görmek strese gireceğine, gergin olacağına, sohbetinin bozulacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kedi görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, hasta ise iyileşeceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzüne çıkan merdiven görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde uzay aracı görmek onu hayallerine kavuşturacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde çok uçak görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments