Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne baktığını görmek

Rüyada gökyüzüne baktığını görmek

Rüyada gökyüzüne baktığını görmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına delalettir.

Rüyada gökyüzüne baktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin karakteri konusunda sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Rüyada gökyüzünde şekiller görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldız görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne baktığını görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde çok yıldız görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına delalettir.

Rüyada yeşil gökyüzü görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde gezmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan balon görmek çeşitleneceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde yildizlari görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments