Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne uzanan merdiven görmek

Rüyada gökyüzüne uzanan merdiven görmek

Rüyada gökyüzüne uzanan merdiven görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, huzur ve saadet bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, malının artmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne uzanan merdiven gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, fazla şikayet etmeksizin belli düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.Çevrenizde değişiklik yapmanızı sağlayacak fırsatları kaçırmamalısınız.

Rüyada gökyüzüne uzanan merdiven görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, itibar kaybedeceğine, geçecek güzel bir ömre rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne merdivenle çıkmak sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzüne çıkan merdiven görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde merdiven görmek ün ve itibar sahibi olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine delalettir.

Rüyada tenasül uzvunu görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, kazancın çoğalacağına yorulur.

Rüyada birinin saçını uzattığını görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ayağını uzatmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının uzvunu görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, çirkin amellere işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments