Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde merdiven görmek

Rüyada gökyüzünde merdiven görmek

Rüyada gökyüzünde merdiven görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, hayallerinin söneceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde merdiven gördüyseniz:

  • Bir ayrılık olabilir.

Rüyada gökyüzüne çıkan merdiven görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne uzanan merdiven görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzüne merdivenle çıkmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, yetkili bir göreve atanacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde merdiven görmek isabetli adımlar atacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, onlardan medet umacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde cisim görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada gökyüzüne baktığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gökyüzü görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde balık sürüsü görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments