Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağını uzatmak

Rüyada ayağını uzatmak

Rüyada ayağını uzatmak gam ve keder çekmeyeceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına rivayet eder.

Rüyada ayağını uzatmak gördüyseniz:

  • Yenilik peşinde olmanız sizi mutlu edebilecek şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada ayaklarini uzatmak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına yorulur.

Rüyada ayakları uzatmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak uzatmak güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, tecrübe kazandıracağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada ayağını uzatmak dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz uzerinde yurumek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada uzatma kablosu görmek rızkın gittikçe azalacağına, hayalkırıklığı duyacağına, işinde verimsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek nasil uzvu görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzatılan eli tutmak huzursuz ve mutsuz olacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments