Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne merdivenle çıkmak

Rüyada gökyüzüne merdivenle çıkmak

Rüyada gökyüzüne merdivenle çıkmak sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kindar olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sağlık sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzüne merdivenle çıkmak gördüyseniz:

  • Hayatınız kazanma biçiminizde belli yöntemle değişiklikleri yapabilirsiniz.

Rüyada gökyüzüne merdivenle çıkmak elinin döneceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne uzanan merdiven görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde merdiven görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzüne çıkan merdiven görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne çıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzü çıkmak çıkmaza gireceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına yorulur.

Rüyada hızla gökyüzüne çıkmak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, talihinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne doğru çıkmak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments