Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hızla gökyüzüne çıkmak

Rüyada hızla gökyüzüne çıkmak

Rüyada hızla gökyüzüne çıkmak derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, onları koruyup kollayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hızla gökyüzüne çıkmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için seçtiği değil kendi seçtiğiniz hayallerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada hızla gökyüzüne çıkmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, alınganlıkların hasıl olacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden hızla çıkmak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı delalet eder.

Rüyada asansörle hızla yukarı çıkmak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada hızla merdiven çıkmak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, borcunun da hafifleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada hızla akan su görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, güçten ve takatten düşeceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada hızla uçmak büyük bir özgüven kazanacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına yorulur.

Rüyada arabayla hızla gitmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten hızla düşmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hilmi

Meraba rüyada hızlı bir sekilde yüzüm yukarı gökyüzene dogru yükseldigimi gördüm