Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne çıkmak

Rüyada gökyüzüne çıkmak

Rüyada gökyüzüne çıkmak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına delalettir.

Rüyada gökyüzüne çıkmak gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi görünenlerine icabet göstermenizde fayda var.

Rüyada gökyüzüne iple çıkmak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada uçakla gökyüzüne çıkmak maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne çıkmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, rahatsızlık duyulacağına inanılır.

Rüyada hızla gökyüzüne çıkmak yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne doğru çıkmak rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına işaret eder.

Rüyada asansörle gökyüzüne çıkmak kırılan kalplerin tekrar barışacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzüne merdivenle çıkmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzü çıkmak bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments