Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne iple çıkmak

Rüyada gökyüzüne iple çıkmak

Rüyada gökyüzüne iple çıkmak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne iple çıkmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada gökyüzüne iple çıkmak hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde ip görmek insanlar tarafından sevileceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada iple yukarı çıkmak iş konusunda bir ortaklık kuracağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına yorulur.

Rüyada iple yükseğe çıkmak tartışmaların sona ereceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ip merdiven çıkmak memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzüne çıkmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada gökyüzüne merdivenle çıkmak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada uçakla gökyüzüne çıkmak ilerleyeceğine ve kalkınacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments