Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gökyüzü görmek

Rüyada yeşil gökyüzü görmek

Rüyada yeşil gökyüzü görmek insanlarla arasının açılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına yorulur.

Rüyada yeşil gökyüzü gördüyseniz:

  • Maddi ya da sağlıkla ilgili konularda yapacağınız seçimlerde veya kararlarda etkili olabilecek bilgi veya haberlere ulaşmak araştırmalar yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil gökyüzü görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünü yeşil görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yeşil ışık görmek bir süre zorluk çekeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yeşillik görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünden hediye almak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece gökyüzünde ışık görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birini gökyüzünde görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına delalettir.

Rüyada balonla gökyüzüne uçmak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, haberler alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments