Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne bakmak

Rüyada gökyüzüne bakmak

Rüyada gökyüzüne bakmak uzaktan haberler işiteceğine, hatalarını fark edeceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, küslüklerin biteceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada gökyüzüne bakmak gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen çok büyük hayaller kurmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde bakmak sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı bakmak malının artacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden aşağıya bakmak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yeryüzüne bakmak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine alamet eder.

Rüyada pencereden gökyüzüne bakmak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzüne yıldızlara bakmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne bakmak uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, zahmetinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzü bakmak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments