Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden balık düştüğünü görmek

Rüyada gökyüzünden balık düştüğünü görmek

Rüyada gökyüzünden balık düştüğünü görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, maddi imkânlarının artacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden balık düştüğünü gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda geçmişte kayıp olarak görülebilecek bir şeyi kazanca çevirebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünden balık düştüğünü görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden düştüğünü görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden ateş düştüğünü görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünden bişey düştüğünü görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, kazancının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde balık görmek hem çok mutlu olacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan balık görmek rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments