Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden ateş düştüğünü görmek

Rüyada gökyüzünden ateş düştüğünü görmek

Rüyada gökyüzünden ateş düştüğünü görmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, zorlukları atlatacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden ateş düştüğünü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin inatları bir keçiyle diyalog kurmayı tercih etmenize neden olabilir.

Rüyada gökyüzünden ateş düştüğünü görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına yorulur.

Rüyada gökyüzüne ateş etmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek çıkış yolları bulacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde ateş görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını görmek imkânlarının da genişleyeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde ateş topları görmek yaşadığı stresin biteceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünden düştüğünü görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments