Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde uçan balık görmek

Rüyada gökyüzünde uçan balık görmek

Rüyada gökyüzünde uçan balık görmek tartışmalar yaşanacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde uçan balık gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelmenizi sağlayabilecek programlar yapabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde uçan balık görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan balıklar görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan cisim görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçan at görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde uçtuğunu görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ucaklar görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde kuşların uçtuğunu görmek ruhunun dinleneceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne uçtuğunu görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments