Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden düştüğünü görmek

Rüyada gökyüzünden düştüğünü görmek

Rüyada gökyüzünden düştüğünü görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yapılan işte ustalaşılacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden düştüğünü gördüyseniz:

  • Aklınıza sevdiğiniz kişileri memnun edecek fikirler gelebilir.

Rüyada gökyüzünden düştüğünü görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, rahat bir işe girileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, dertlerin günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünden ateş düştüğünü görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünden bişey düştüğünü görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden balık düştüğünü görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünü kırmızı görmek kazancın ikiye katlanacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde kabeyi görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments