Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde balık görmek

Rüyada gökyüzünde balık görmek

Rüyada gökyüzünde balık görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, kafasını toparlayacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde balık gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili başlıklar kendini hatırlatabilir.

Rüyada gökyüzünde balık görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kazancın arttırılacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde yunus balığı görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, arzuların yerine geleceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde yüzen balık görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden balık tutmak yaşam enerjisini geri kazanacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde uçan balık görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünden balık düştüğünü görmek maddi gücünü yitireceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde balık sürüsü görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments