Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde ışıklar görmek

Rüyada gökyüzünde ışıklar görmek

Rüyada gökyüzünde ışıklar görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, yeni işlere atılacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde ışıklar gördüyseniz:

  • Geçmişte olanları gözünüzde büyütmeniz geleceğe tereddütle bakmanıza neden oluyor.

Rüyada gökyüzünde mavi ışık görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, sözler sarf edeceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde parlak ışık görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde yeşil ışık görmek adının her yerde geçeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ışıklar görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde sarı ışık görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, rızkının çeşitleneceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde ışık görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada gece gökyüzünde ışık görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde beyaz ışık görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments