Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde sarı ışık görmek

Rüyada gökyüzünde sarı ışık görmek

Rüyada gökyüzünde sarı ışık görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, ailesini de mutlu edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde sarı ışık gördüyseniz:

  • Artık bir süre için sıkıntılarınızı unutmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde sarı ışık görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gece gökyüzünde ışık görmek eşlerinin kapanacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ışık görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde ışıklar görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde renkli ışıklar görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde mavi ışık görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde parlak ışık görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde kırmızı ışık görmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hayırlı işlerde yer alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments