Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünü gri görmek

Rüyada gökyüzünü gri görmek

Rüyada gökyüzünü gri görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünü gri gördüyseniz:

  • Size yabancı gelen her konuda kısa bir süre sonra bilgi edinebilirsiniz.

Rüyada gri gökyüzü görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünü gri görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada parlak gri renk görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine inanılır.

Rüyada gri renk araba görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada gri renk ayakkabı görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada gri kedi görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına alamet eder.

Rüyada gri tavşan görmek gelirinin daimi olacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine tabir olunur.

Rüyada gri renk elbise giymek kalbinin küt küt edeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments