Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde renkli ışıklar görmek

Rüyada gökyüzünde renkli ışıklar görmek

Rüyada gökyüzünde renkli ışıklar görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, duaların kabul göreceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde renkli ışıklar gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun elinizden geleni yapmanızda fayda var.

Rüyada gökyüzünde renkli ışıklar görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, bilgilerle donanacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde mavi ışık görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz ışık görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde ışık görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ışıklar görmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde sarı ışık görmek kişinin başarılarının artacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde bir ışık görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, onun her zaman başında olacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde parlak ışık görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments