Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde ışık görmek

Rüyada gökyüzünde ışık görmek

Rüyada gökyüzünde ışık görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, zor günler geçirileceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ışık gördüyseniz:

  • Hedeflerinizde daha gerçekçi olmanız gerektiğini size anımsatacak bir durumla karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde beyaz ışık görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, huzurlu hissedileceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde kırmızı ışık görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, zaferler kazanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde yeşil ışık görmek ihanet göreceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde parlak ışık görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, tersliklerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gece gökyüzünde ışık görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde ışık görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde bir ışık görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde ışıklar görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments