Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde patlamalar görmek

Rüyada gökyüzünde patlamalar görmek

Rüyada gökyüzünde patlamalar görmek kazancın günden güne artacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, insanları sakinleştireceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde patlamalar gördüyseniz:

  • Sorulması gereken soruları atlamamalısınız.

Rüyada gökyüzünde patlamalar görmek mutlu olacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının sivilcesini patlatmak ister istemez başının belaya gireceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, başarılarının her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabanca patlatmak bazen de rahat geçeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, küskünlüklerin oluşacağına inanılır.

Rüyada mısır patlaması görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kızlık zarının patlaması görmek insanlara iyilik yapmaya, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine tabir olunur.

Rüyada patlayan su borusu görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım patlamış görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada patlamış ampul görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments