Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca patlatmak

Rüyada tabanca patlatmak

Rüyada tabanca patlatmak işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, mevkie edineceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada tabanca patlatmak gördüyseniz:

  • Dünü dert etmeyin.

Rüyada tabanca patlaması görmek kendisine şifa olacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına alamet eder.

Rüyada tabanca patlatmak önüne pek çok imkan sunulacağına, işlerinin günden güne azalacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kamyon patlaması görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine delalettir.

Rüyada patlamadan kurtulmak alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bir yeri patlatmak kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına delalettir.

Rüyada dari patlatmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada el bombası patlatmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sırların ortaya çıkmasına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada lastik patlatmak hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments