Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım patlamış görmek

Rüyada lağım patlamış görmek

Rüyada lağım patlamış görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, işsizin iş bulacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, verimin kaçacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada lağım patlamış gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da genelde ilişkilerle ilgili ilginç bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada lağım patlamış görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına işaret eder.

Rüyada lağım suyu yutmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada lağım borusu görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada tuvalet lağımı görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada lağım görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde lağım faresi görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına işarettir.

Rüyada lağım fareleri görmek maddi gücünün yerine geleceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada lağım taştığını görmek makbul olan mallar edineceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments