Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlamış ampul görmek

Rüyada patlamış ampul görmek

Rüyada patlamış ampul görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada patlamış ampul gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayacak tartışma veya ortamların içine girebilirsiniz.

Rüyada patlamış ampul görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere delalet eder.

Rüyada ampul yakmak kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırık ampul görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada ampul söndürmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, yeni bir yol tutulacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada beyaz ampul görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, daha kötü günler yaşayacağına, hayaller kurulacağına inanılır.

Rüyada ampulün patladığını görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ampul yemek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ampul ışık görmek kızına daima sahip çıkacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments