Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlayan su borusu görmek

Rüyada patlayan su borusu görmek

Rüyada patlayan su borusu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, neşenin yerine geleceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlayan su borusu gördüyseniz:

  • Başkalarının peşinden gitmek yerine kendi planlarınızı uygulamalısınız.

Rüyada patlayan su borusu görmek alışveriş yapacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada patlamış su borusu görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su borusu patlaması görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada borudan su fışkırdığını görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su borusu görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlak su borusu görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulur.

Rüyada borudan su içmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına işaret eder.

Rüyada borudan akan su görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments