Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde parlaklık görmek

Rüyada gökyüzünde parlaklık görmek

Rüyada gökyüzünde parlaklık görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, şerefli bir hayat süreceğine, ele güne muhtaç olacağına, saygınlığa, başarı ve zafer kazanacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde parlaklık gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde bulunmak, bazı bilgilere ulaşmaya çalışmak ya da ilerlemenize yardımı dokunabilecek kişileri ziyaret etmek doğru eylemler olabilir.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldızlar görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde parlak cisimler görmek kazançlı işler yapacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde parlak ışık görmek yaşam standartlarını yükselteceğine, zor günlerin sona ereceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldız görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünü parlak görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlaklık görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlak cisim görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine alamet eder.

Rüyada parlak terlik görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments