Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak terlik görmek

Rüyada parlak terlik görmek

Rüyada parlak terlik görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak terlik gördüyseniz:

  • Belli alanda kilitli kalmamak için ekstra gayret göstermeniz gerekse de, her şey bittiğinde buna değdiğini fark edeceksiniz.

Rüyada parlak terlik giymek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak terlik görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Rüyada parlak beyaz görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, dostlardan zarar görüleceğine alamet eder.

Rüyada parlak altın görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına tabir olunur.

Rüyada parlak sim görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada parlak demir görmek hastalıkların biteceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada parlak gelinlik görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, başının ağrıyacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde parlaklık görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments