Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünü parlak görmek

Rüyada gökyüzünü parlak görmek

Rüyada gökyüzünü parlak görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, devlete hizmet etmeye inanılır.

Rüyada gökyüzünü parlak gördüyseniz:

  • İş ya da eğitimle ilgili önemli birisi ile tanışıp, dostluk kurabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldız görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, büyük hatalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünü parlak görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde parlaklık görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde parlak cisim görmek parasına da para ekleyeceğine, üzüntülerin gideceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye alamet eder.

Rüyada gökyüzünde parlak cisimler görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlak ışık görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldızlar görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak elbise görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments