Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek ismi duymak

Rüyada melek ismi duymak

Rüyada melek ismi duymak sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada melek ismi duymak gördüyseniz:

  • Evinizde, hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklere bağlı uyarlamalar yapabilirsiniz.

Rüyada melek ismi duymak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, başarıya ve zafere doymayacağına yorulur.

Rüyada melek ismini duymak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine inanılır.

Rüyada melek ismi görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, hayırlı bir döneme girileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işarettir.

Rüyada meleklerin sesini duymak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada melek sesi duymak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine alamet eder.

Rüyada deniz ismi duymak kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına yorulur.

Rüyada ahmet ismi duymak ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Rüyada gökhan ismini duymak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments